Rengøring

Rengøring i private hjem og hos virksomheder

Hos Vikarservice Lillebælt, varetager vi diverse rengøringsopgaver i både private hjem og hos virksomheder. Vi er klar over, at den daglige rengøring kan være en stor og tidskrævende opgave, ikke blot i virksomheder og erhverv, men også i den travle børnefamilie, hvor 24 timer i døgnet ofte virker alt for lidt. Hos Vikarservice Lillebælt har vi vores egne stabile medarbejdere, der har været hos os i en årrække, og som alle har stor erfaring inden for alle former for rengøringsarbejde

 

Alt fra daglig rengøring til hovedrengøring

Det at vi har faste rengøringsmedarbejdere er også en stor fordel for vores kunder, da de dermed har mulighed for, at det er den samme serviceassistent, der kommer ud til dem samme tid - uge efter uge. Vi ved at det er en tillidssag at åbne sit hjem for et rengøringsfirma, og vi oplever at vores kunder sætter stor pris på, at det er den samme serviceassistent, der kommer hver gang. Vores dygtige serviceassistenter har både kompetencerne og erfaringen til at foretage store, såvel som små rengøringsopgaver. Så uanset om du er privat eller erhverv, og du har brug for hjælp et par timer om ugen eller dagen til den ugentlige eller daglige rengøring, kan Vikarservice Lillebælt varetage opgaven. Vi varetager desuden også større rengøringsopgaver, såsom rengøring i et dødsbo.

Kontakt os for nærmere info

Vikarservice Lillebælt sætter en ære i, at du får den bedste kvalitet og en god oplevelse hver gang til den bedste pris. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at give os et kald på 70 10 04 05, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ringer du uden for vores normale åbningstid, som er fra 08-15 i hverdagene, kan du ringe til vores døgnvagtstelefon på 51 26 66 05, hvis du har akut brug for hjælp. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på vores kontaktside.