Vikarservice

Vikarservice Lillebælt er din samarbejdspartner i en travl tid!

Din vikarservice i Østjylland og på Fyn

Vikarservice Lillebælt sender hver dag vikarer ud til virksomheder og private i Kolding, Vejle, Fredericia og resten af Østjylland og på Fyn. Vikarservice Lillebælt arbejder i flere forskellige brancher og råder over 40-50 vikarer med spidskompetencer inden for forskellige brancher og områder. Vores dygtige og kompetente vikarer har derfor erfaring med mange forskellige typer opgaver, og kan derfor varetage mange forskellige jobs.

Uddannede og professionelle vikarer 

I 1980 begyndte vi som et landbrugsvikarservice, men har siden da udvidet os til også at tilbyde vikarer til andre brancher. Hoveddelen af vores vikarer er uddannede inden for fx landbrug eller graveruddannelsen, og alle vores vikarer har de certifikater, der kræves til de forskellige opgaver, de kommer ud på. Hos Vikarservice Lillebælt går vi op i, at vores vikarer løbende bliver efteruddannede og får kurser, så de altid har de specifikke kompetencer, der kræves til forskellige typer jobs.

Vikarer til forskellige brancher

Vores vikarer kan tage mange forskellige typer opgaver indenfor:

Fordele ved brug af vikarservice til din virksomhed

Der er mange fordele for din virksomhed ved at ansætte midlertidig arbejdskraft gennem et vikarbureau. Herunder:

    • Nem adgang til kvalificeret og kompetent arbejdskraft, som står klar til at træde til med kort varsel. Vi har som vikarbureau altid personer, der brænder efter at få noget for hænderne og komme i arbejde.

 

    • Når du bestiller vikar gennem os, er vi garant for, at du får kvalificeret arbejdskraft til tiden.
    • En vikar kan opsiges fra dag til dag. Det bliver således nemt for din virksomhed at effektivisere og ikke spilde god arbejdskraft i mindre presserede perioder.

 

  • Din virksomhed kan frit fastansætte vikarer efter endt vikariat, hvis medarbejderen passer godt ind på arbejdspladsen. På den måde kan et vikariat samtidig være en mulighed for at prøve nye medarbejdere af, og så hvordan de kvalifikations- og personlighedsmæssigt passer ind i din virksomhed.  

 

Der er altså mange gode fordele ved at ansætte gennem et vikarbureau, og du får ikke mere fleksible løsninger andre steder.

Kontakt os når det brænder på

Hos Vikarservice Lillebælt kan du kontakte os på alle tidspunkter af døgnet på vores døgnvagtstelefon 51 26 66 05. Vi står til din rådighed, når det brænder på med sygdom, ferie eller travlhed. Vi kan både tilbyde vikarer til enkelte dage, korte perioder og længerevarende perioder, og vi sørger for, at du hver gang får den vikar med de bedste kompetencer inden for den specifikke branche. Du er velkommen til at kontakte os på vores kontaktside eller ringe til 70 10 04 05 fra 08-15 i hverdage.

 

Kontakt os