Vikar - Anlægsgartner

Anlægsgartner

Har du behov for ekstra hænder til dig anlægsgartneri

Har du brug for hjælp til haven?

Hos Vikarservice Lillebælt ved vi, at havearbejde kan være yderst tidskrævende og stor opgave at varetage i den travle hverdag. Uanset om det gælder den ugentlige græsslåning, den halvårlige hækklipning eller tilplantning af bede, kan det være vanskeligt at finde tid til at finde de grønne fingre frem og gå i haven. En travl hverdag med børn, karriere og fritidsinteresser kommer ofte i første række, og derfor anbefaler vi, at du lader Vikarservice Lillebælts dygtige vikarer varetage havearbejdet, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Kompetente og uddannede vikarer

Vikarservice Lillebælt har mellem 40-50 vikarer, hvor størstedelen af dem har været hos os i en årrække, hvor de varetager faste opgaver. Mange af vores vikarer er uddannede gartnere, og det er naturligvis også dem, der bliver booket til at varetage havearbejde. Vi sørger desuden løbende for at efteruddanne vores vikarer, så de har de bedste kompetencer til at varetage specifikke opgaver fra vores kunder. Uanset om du har brug for hjælp til den ugentlige eller månedlige pasning af haven, eller du drømmer om at få lavet den tilvoksede have om til en dejlig oase, står vi klar til at yde dig den bedste service

Kontakt dit lokale vikarbureau

Har du lyst til at vide mere om, hvilke former for havearbejde, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 04 05, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål fra 08-15 i hverdagene. Har du akut brug for vikarhjælp uden for vores normale telefontid, kan du benytte dig af vores døgnvagtstelefon: 51 26 66 05. Du kan også sende os en forespørgsel på en vikar på vores kontaktside.