Bliv vikar og kom hurtigt i gang med at arbejde

Hvis du er jobsøgende og går rundt og leder efter et nyt job og nye udfordringer, kan det være, at du skulle overveje at blive vikar gennem et vikarbureau. Vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt i gang og har arbejde til både uddannede og faglærte såvel som ufaglærte.

Som vikar kan du både blive ansat over længere perioder i én virksomhed, men du kan også opleve at få flere korte vikariater i mange forskellige virksomheder. Uanset hvad garanterer vi, at du som vikar får en masse arbejdsmæssig erfaring og spændende udfordringer, som vil give dig mulighed for at udvikle dine kompetencer.

 

Hvis du søger job i området omkring Kolding, Fredericia eller Vejle, så kontakt Lillebælt Vikarservice eller Forenet Vikar, så du kan komme i gang med arbejde og lave noget, du er god til.

 

Fleksibilitet og gode arbejdsvilkår – bliv vikar hos os

Der er mange fordele ved at blive vikar. Først og fremmest er du sikret gode arbejdsvilkår, og vi sørger for, at du får den løn, du skal have. Derudover er der mange andre fordele, som er værd at nævne, f.eks.:

  • Du kan selv være med til at bestemme, hvor meget du ønsker at arbejde.
  • Du får bred erfaring inden for mange forskellige brancher, og får mulighed for at udvikle dine kompetencer.
  • Du vil få mere indsigt i hvilke brancher, arbejdsopgaver og lignende, du trives bedst i.
  • Et vikariat er en god mulighed for fastansættelse efterfølgende, da du på den måde får mulighed for at vise arbejdsgiver dine kompetencer.

 

Kontakt os og bliv vikar allerede i dag

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om arbejdet som vikar, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 10 04 05 mellem 8 og 15 alle hverdage. Alternativt kan du ansøge om at blive vikar ved at oprette dig her på hjemmesiden. Efterfølgende vil vi kontakte dig med vikariater, der passer specifikt til dig og dine kompetencer.

 

Bliv Vikar