Vikar - Kirker og kirkegårde

Kirker og kirkegårde

Mangler du en vikar til at varetage kirkelige opgaver?

Der kan opstå travlhed, sygdom og ferieafvikling i alle brancher, som kan gå ud over de arbejdsopgaver, der skal løses, og det gælder naturligvis også i kirker og på kirkegårde. Vikarservice Lillebælt anbefaler derfor, at du booker en af vores dygtige og kompetente vikarer, når du har brug for en kirkegårdsgartner, graver eller kirketjener til at varetage opgaver på kirkegården eller i kirken.

 

Professionelle og uddannede vikarer

Hos Vikarservice Lillebælt har vi 40-50 vikarer ansat, som alle har hver deres spidskompetencer inden for forskellige brancher. Flere af vores vikarer er uddannede gartnere, gravere eller kirketjenere, hvilket gør dem ideelle til at varetage opgaver i kirken og på kirkegården. Vi sørger desuden for løbende at efteruddanne vores vikarer samt sørger for, at de har de certifikater, der kræves for at varetage specifikke jobs og opgaver.


Vores kan blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Hækklipning
  • Renholdelse af kirkegård
  • Vedligeholdelse af kirkegård
  • Plantning af diverse blomster, planter og træer
  • Kirketjeneropgaver

Kontakt os for at høre nærmere

Har du brug for en dygtig og kompetent vikar til at varetage opgaver på kirkegården eller i kirken, er du velkommen til at kontakte Lillebælt Vikarservice på 70 10 04 05, hvor vi sidder klar til at besvare spørgsmål samt tage imod din forespørgsel på en vikar. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen på vores kontaktside eller ringe til døgnvagten på 51 26 66 05 hvis du har brug for en vikar uden for vores normale telefontid, som er fra 08-15 i hverdagene.