Vikar - Bekæmpelse af muldvarper

Bekæmpelse af muldvarper

Vikarer til bekæmpelse af muldvarper

Muldvarper og mosegrise kan være et stort problem i offentlige parker, kirkegårde og haver. De forvandler nemt et smukt og grønt græsareal til et bjerglandskab af muld. Muldvarperne er slemmest, når det kommer til de store jordbunker, men mosegrisene kan ødelægge omfattende rodsystemer på træer, der er op til 15 år gamle, hvilket kan være et lige så stort problem som de grimme jordbunker. Muldvarperne er især aktive med muldvarpeskud om vinteren, efter at frosten er indtruffet. Her søger muldvarpernes føde, regnorme, ned i jorden under frosten, og muldvarpernes jagt på ormene afspejles i store muldskud. 

 

Lovpligtig uddannelse og kurser

Hos Vikarservice Lillebælt har vi dygtige og kompetente vikarer, der er uddannede og erfarne i netop det at bekæmpe muldvarper og mosegrise. Vikarerne har den lovpligtige uddannelse, det kræver til bekæmpelse af disse skadedyr. Desuden sørger vi for, at alle vores vikarer løbende kommer på kurser, der holder dem opdaterede. Der findes mange råd i forhold til bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise, såsom gasning af gangene. Disse virker dog oftest ikke, da dyret blot forsegler de forgiftede gange. Den eneste sikre metode som bekæmpelse af skadedyrene er ved hjælp af gift, hvilket uautoriserede personer ikke selv må foretage. Derfor stiller Lillebælt Vikarservice dygtige og autoriserede vikarer til rådighed, når der skal bekæmpes muldvarper i offentlige parker, på kirkegårde eller i haver.

 

Vil du vide mere om bekæmpelse af muldvarper?

Vil du vide mere om vores dygtige vikarer og deres kompetencer, er du velkommen til at kontakte Vikarservice Lillebælt mellem 08-15 i hverdagene på 70 10 04 05. Du har også mulighed for at sende os en besked eller forespørgsel på en vikar her på siden eller ringe til os for at booke en vikar. Står du og har akut brug for en vikar uden for vores normale åbningstid, kan vores døgnvagt kontaktes på 51 26 66 05. Vikarservice Lillebælt forsyner hele Fyn og Østjylland med dygtige vikarer inden for landbrug, skovbrug, entreprenørbranchen, håndværkerbranchen og meget mere.

 

Kontakt os