De bedste personale løsninger

Med vikarer fra Forenet Vikar får du de bedste personaleløsninger

Forenet Vikar har eksisteret i mere end 25 år med stor succes på Fyn, hvor vi har oparbejdet et godt kendskab til lokalområdet. Vi er specialiserede i vikarhjælp til virksomheder inden for produktion, lager og gartneri. Foruden disse kerneområder kan vi selvfølgelig også bistå med ufaglært arbejdskraft til alle typer af indsatser og arbejdsopgaver, som kan løses af ufaglærte vikarer.

Her kan du finde referencer og udtalelser fra en lang række af de virksomhedskunder, som vi har samarbejdet med igennem tiden.

Vi leverer hovedsageligt vikarhjælp til virksomheder i Odense, Svendborg og Vejle, men også i nærliggende områder. Derfor må du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har behov for ufaglært assistance. Vi er meget stolte over vores vikarers mødestabilitet, arbejdsomhed og engagement, hvorfor I som virksomhed altid er garanteret kvalitet til tiden. Vi tilbyder omstillingsparate vikarer med de rette kvalifikationer, når behovet opstår – også fra dag til dag.


Som vikar hos Forenet Vikar vil du få erfaring inden for flere forskellige brancher, møde spændende udfordringer og få mulighed for personlig udvikling. Hos os bestemmer du selv dine arbejdstider, og du er sikret gode løn- og arbejdsvilkår på lige fod med virksomhedens fastansatte. Derfor stiller vi også krav til, at du som vikar hos os, udviser engagement, fleksibilitet og møder op med godt humør, når du er på arbejde hos alle vores virksomhedskunder.

Vi tilbyder et højt serviceniveau til alle vores kunder, hvad enten du er vikar eller virksomhed. Med ufaglærte vikarer fra Forenet Vikar kan du derfor skalere din medarbejderstab alt efter behov og som vikar bestemmer du selv hvor, hvornår, og hvor meget, du vil arbejde.

Hvis du har generelle spørgsmål til Forenet Vikar, ønsker om at blive vikar hos Forenet Vikar eller har behov for ufaglært vikarassistance til såvel store som små opgaver, kan du udfylde nedenstående skema. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Du forpligter eller binder dig ikke til noget ved at udfylde skemaet.