Ufaglært vikar

STYRK VIRKSOMHEDENS KONKURRENCEEVNE

Der er mange fordele ved at benytte ufaglært vikarhjælp. Gode fordele, der kan spare virksomheden for unødig spildtid, minimere omkostninger og øge konkurrenceevnen, når arbejdsmængden varierer eller der er brug for tilpasning af arbejdskapaciteten.

Hos Forenet Vikar får I som virksomhed hurtig adgang til en omfattende database med mødestabile og kvalificerede vikarer, så I altid er sikret den fornødne medarbejderstab i forbindelse med spidsbelastede perioder, sæsonarbejde, ferie, sygdom etc.


Fordele ved at benytte ufaglært vikarassistance hos Forenet Vikar:

 

  • Vi har på forhånd haft personlig samtale med vikaren, udført referencetjek og indhentet straffeattester samt arbejds- og opholdstilladelse.

  • Vores fleksible og motiverede vikarer kan springe til med meget kort varsel.

  • I kan hyre en vikar fra dag til dag.

  • Med vikarhjælp undgår I at betale G-dage og sygedagpenge.

  • I betaler kun for de effektive vikartimer.

  • Feriepenge, ATP og A-skat m.v. administreres af Forenet Vikar.

  • Jeres virksomhed forbliver stabil, effektiv og profitabel.

 

 

 

Ufaglært vikar

 

 

FORENET VIKAR TILBYDER PROFESSIONEL VIKARDÆKNING

Hos Forenet Vikar har vi et indgående branchekendskab til gartneri, lager og produktion, hvorfor vi ved, hvad der forventes af vores ufaglærte vikarer, når de møder på arbejdspladsen.

Derfor kan vi altid matche den helt rigtige vikar til det enkelte vikarjob.

Vi anvender vores ekspertise til gavn for virksomheden, men først og fremmest er det vigtigt, at I som virksomhed gør jer nogle overvejelser om, hvad I forventer af samarbejdet med både vikarbureau og den ufaglærte vikar.

For at lave det perfekte match er det nemlig en meget stor fordel for os, hvis vi kender virksomheden og jeres behov for ekstern arbejdskraft.

Derfor fastlægges ønsker, behov og forventninger i fællesskab, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

Desuden har vi erfaringerne og et omfattende kendskab til Fyn og lokalområdet, der sikrer at vi altid er orienteret om den aktuelle udvikling hos de nærliggende virksomheder.

Hvad enten I søger kompetente vikarer til længere vikariater eller mødestabile vikarer fra dag til dag, så kan vores professionelle vikardækning bestemt betale sig for virksomheder, der ønsker fleksibilitet og motiverede vikarer til ufaglært arbejde