Forenet Vikar

Forenet Vikar er et professionelt vikarbureau, der i over 25 år har specialiseret sig i vikarer til virksomheder, som har et akut behov for ufaglært assistance til produktion, på lager, i gartneri eller lign.

Vi leverer arbejdskraft fra dag til dag, men gerne længere. Uanset vikarperiodens længde, så binder man sig kun for en dag ad gangen.


 

MELD DIG SOM VIKAR ALLEREDE I DAG

Vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt i arbejde, hvis du er ledig eller har behov for nye udfordringer.

Du får løn jf. overenskomsten, og din ansættelse kan enten strække sig over en længere periode i en virksomhed – eller over flere, lidt kortere perioder i forskellige virksomheder.

Vi sender faktura til virksomhederne hver uge og afregner med vikarerne, betaler ATP, arbejdsmarkedsbidrag, skat, feriepenge, elevrefusion etc.

Hos Forenet Vikar forventer vi, at man som vikar tager på arbejde af lyst, og at man derved er med til at skabe værdi for vores kunder.

 

HVORFOR VÆRE VIKAR HOS FORENET VIKAR?

Som vikar bestemmer du selv hvornår, og hvor meget, du vil arbejde.

Et vikarjob er utroligt afvekslende og giver spændende udfordringer på arbejdspladser i forskellige brancher, hvor du hele tiden vil kunne lære nyt og udvikle attraktive færdigheder.

Du får mulighed for at opbygge et professionelt netværk og få foden indenfor i såvel store som små virksomheder.

 

VIKARDÆKNING REDUCERER DINE OMKOSTNINGER

Ved at benytte vores kvalificerede vikarer har du altid den medarbejderstab, der er nødvendig for din virksomhed. Det er enkelt, hurtigt og effektivt – ingen spildtid, ingen personaleadministration og ingen unødige udgifter.

 

 

 

Professionelt Vikarbureau Bliv vikar hos Forenet vikar Bliv vikar